Proaktiv student til praktikophold med mulighed for udarbejdelse af afgangsprojekt

Brænder du for tekniske udfordringer? Er du nysgerrig på at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så start din karriere og få din første erhvervserfaring indenfor jernbanen hos NAOMA.

Det er en oplagt mulighed for at kommer i praktikophold og skrive din opgave i samarbejde med os. Som en mindre virksomhed i vækst med fokus på jernbanemæssige opgaver er vi din ideelle partner. Hos NAOMA er du med til at løse spændende samfundsmæssige opgaver til gavn for alle borgere i Danmark.

Praktikophold:

Du få et spændende og fagligt udfordrende praktikophold i et dynamisk arbejdsmiljø. Vi arbejder i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger, med henblik på bedre faglig sparring.

Du får et praktikophold med stor indflydelse på egne arbejdsopgave. Arbejdsopgaverne er varierede, blandt andet omfattet af:

  • Forundersøgelser
  • Fagtekniske bidrag
  • Bygherrerådgivning
  • Tilsyn under udførelsen

Projektarbejdet:

Du kan være med til at formulere problemformuleringen i samarbejde med vores eksperter, som vil assistere og sparre med dig både under praktikopholdet og udarbejdelsen af afgangsprojekt. Du får mulighed for at gøre brug af vores data, erfaringer og andre relevante kilder til, at udarbejder et professionelt afgangsprojekt. Ved at samarbejde med NAOMA – får du en unik mulighed for at opbygge relationer og få nye kontakter i dit netværk til gavn for din fremtidig karriere.

Dine Kvalifikationer:

  • Kommende stærkstrømsingeniør under uddannelse med behov for praktikophold
  • Erfaring med MatLab og PowerFactory - DIgSILENT
  • Udadvendt med gode kommunikationsevner
  • Er ikke bange for at tage ejerskab og ansvar for egne opgaver

Hvad kan vi tilbyde dig?
Hos os har du mulighed for at følge udviklingen hos en mindre virksomhed. Du får erfaringer indenfor forskellige kompetencer med mange forskelligartede opgaver, fleksible arbejdstider særligt under eksamensperioder og et godt arbejdsmiljø.

Ansøgningsproces
Send venligst din ansøgning og CV til job@naoma.dk. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte NAOMA på kontakt@naoma.dk eller (+45 31 62 76 61/ +45 41 77 36 41)