Vi, hos NAOMA, specialiserer os i at yde fagtilsyn til store infrastrukturprojekter og har nu indgået en 4-årig rammeaftale med Banedanmark for at yde fagtilsyn for alle igangværende og fremtidige projekter knyttet til køre- og stærkstrømsentrepriser.

Vi har tidligere haft mange vellykkede projekter med Banedanmark, og dette nye samarbejde er en fortsættelse af et allerede etableret og vellykket partnerskab. Vi er stolte af at have opbygget et godt forhold til Banedanmark baseret på høje kvalitetsstandarder, tæt samarbejde og ekspertise. Som en førende udbyder af tilsyns- og rådgivningstjenester er vi forpligtet til at levere de bedste løsninger og leve op til Banedanmarks høje standarder og kvalitetskrav. Vores ekspertise og engagement i at yde pålidelige og effektive tilsynstjenester har gjort dem til en foretrukken samarbejdspartner for Banedanmark.

Vi tilstræber altid at levere de bedste løsninger til deres kunder og at opretholde høje standarder i alle deres projekter. Denne beslutning fra Banedanmark er et bevis på vores høje kvalitet, tætte samarbejde og omfattende professionelle ekspertise. Det viser også Banedanmarks tillid til NAOMA's evne til at levere pålidelige og effektive løsninger i overensstemmelse med Banedanmarks høje standarder. Vores tilsyn vil hjælpe Banedanmark med at sikre, at alle køre- og stærkstrømsentrepriser udføres på en sikker og effektiv måde. Dette vil bidrage til en mere effektiv og sikker infrastruktur i Danmark og vil hjælpe Banedanmark med at opfylde deres mål om at skabe en mere bæredygtig og pålidelig jernbaneinfrastruktur.

Det nye samarbejde mellem NAOMA og Banedanmark vil fortsætte med at styrke og udvikle sig i fremtiden, og vi vil fortsat stræbe efter at levere de bedste løsninger og tjenester til Banedanmark og andre kunder.